Stäng fönster Kungälv kn, PERRONGEN 8 HUMLANS MINILAGER

Beskrivning
Anläggningen består av tre byggnadskroppar på ömse sidor om järnvägen (Bohusbanan) genom Ytterby. Två byggnadskroppar i två-tre våningar, en rektangulär och en vinkelbyggnad, ligger öster om järnvägen. De har sin volym bevarad men är har exteriört förändrats genom silvergrå fasadplåt och är interiört helt ombyggda till affärslokaler.
Den tredje byggnaden ligger väster om järnvägen, och är den som har sin exteriör välbevarad. En avlång rektangulär två/trevåningsbyggnad, med ingång på södra gaveln. Fönstren som är spröjsade sitter i "band" längs fasaderna och dessa fönsterband är ytterligare markerade genom att de är gulmålade medan övriga fasaden är brun. Entrén på gaveln är tydligt markerad med det genom alla tre våningarna löpande trapphusfönstret, inramat av en gul bred omfattning med bokstäverna A B C överst. I norra ändan av fasaden mot järnvägen finns en lägre tillbyggnad, som varit utlastningsdel till den stickspår som tidigare anslöt direkt till fabriken.