Stäng fönster Stockholm kn, AFFÄREN 6 M.FL.

Beskrivning
PRINCIPALEN 15-24: Nordligaste utlöparen av Vattenfalls personalbostadsområde är en radhuslänga med tio lägenheter som ligger de parvis förskjutna i sidled och nockhöjd för att följa terräng och gata. På grund av att ett bergsparti varierar byggnadshöjd och boendeyta inom längan. Mot gatan terrasserade garagenedfarter och trädgårdstomter med olika karaktär. Några tomter är staketomgärdade. Betongplattor på entrégångarna. Trädgårdssidans tomter varierar kraftigt med hänsyn till terrängen. Principalen 23 har en omfattande altananläggning med tak och trappor.
KÖPSLAGAN 14-31 utgör två parallella kedjehuslängor i tre olika typer, mellan Kv Principalen och Kv Varumärket. Husens baksidor med individuella trädgårdar och bevarad skogsvegetation vetter mot varandra. Den norra längans entrésidor mot gatan har liten täppa och asfalterad infart till garaget. Den södra längan har något större täppa mot gatan samt asfalterad infart till garage.
Trots vissa om- och tillbyggnader och att vissa har bytt sitt takmaterial till röda betongpannor, har de två längorna som helhet bevarad särpräglad karaktär.
VARUMÄRKET 12-25: Två kedjehuslängor, den norra utmed Hasselagränd, den södra utmed Ulvögatan, av två olika typer. Förgårdarna har gräs, buskar, rabatter och mindre träd. Låga häckar mot gatan. Gångar av asfalt, betongplattor och grus. Bakgårdarna har gräs, trädäck, plank, buskar samt mindre och större träd.
AFFÄREN 6-14: Det sydligaste kvarteret i området med en kedjehuslänga om nio hus på den södra sidan av den svängd säckgatan, Ulvögatan. Huslängan är svagt böjd och förskjuten i sidled. På förgårdsmarken finns grusbelagda och asfalterade uppfarten till garagen, planteringar, träd samt häckar som skiljer tomterna från gatan. Tomtmarken på husen baksidor är sluttar och de gräsbevuxna gårdarna övergår i sluttande naturmark.