Stäng fönster Stockholm kn, KASSABOKEN 1

Beskrivning
Tre radhuslängor placerade längs med Timrågatan och Järvsögränd, i norra Vällingby. Den västra längan (husnr 2) ligger i öst-västlig riktning i en västsluttning, norr om Timrågatan, och har tre förskjutna byggnadskroppar med två spegelvända bostadsenheter vardera. Den mittre längan (husnr 1) ligger i nord-sydlig riktning i en västsluttning, väster om Järvsögränd, och har sex förskjutna byggnadskroppar med två spegelvända bostadsenheter vardera. Den östra längan (husnr 3) ligger i öst-västlig riktning i en norrsluttning, norr om vändplanen vid Järvsögränd, och har fyra bostadsenheter, varannan spegelvänd. Enheterna har förgårdar med rabatter, gräs och fruktträd. Gångar av nyare eller äldre betongplattor samt någon med kalkstensflis. Uteplatser belagda med betongplattor eller trädäck. Husnr 1 har häck mot gatan, husnr 2 och 3 har plank. Järvsögränd 19-25 har gjutna källartrappor på framsidan. Bakgårdarna har gräs, buskar och träd. Byggnaderna ligger på en skogskulle och mot baksidorna tar skogen vid. Mot sydost finns en liten asfaleterad parkeringsplats, alldeles i början av Järvsögränd.