Stäng fönster Stockholm kn, AVSLUTET 1

Beskrivning
Radhuslänga placerad i nord-sydlig riktning i en svag västsluttning, längs med östra sidan av Bollnäsbacken, i norra Vällingby. Längan har 8 bostadsenheter och de två längst i norr och de två längst i söder ligger något förskjutna mot ost. Enheterna har stora förgårdar med rabatter, gräs, buskar och berg i dagen. De har betongplattebelagda gångar och trappor av betongblock med tunna järnräcken. De har häck mot gatan. Bollnäsbacken 4 och 6 har terrasseringar med vitmålade gjutna stödmurar av betong. Bollnäsbacken 16 och 18 har plank. Bakgårdarna har gräs, berg i dagen, buskar, häckar och mindre träd.
Söder om radhuslängan finns två garagelängor placerade i nord-sydlig riktning. Den östra är i en våning, den västra i två förskjutna plan med källare under det övre planet. Längorna har pappklädda pulpettak. Fasaderna är av rött tegel, på portsidan av grå eternit. Röda panelparportar. Små blåmålade 1-luftsfönster av trä. Gråputsad sockel. Gjuten trappa. Mellan längorna bildas en asfalterad plan med murar av tegel mot norr och syd. Infart sker söderifrån.
Mot väst finns Bollnäsbacken och en skogssluttning ner mot Skattgårdsvägen. Mot norr finns ett annat radhuskvarter och mot ost en lummig parksluttning med en liten lekplats.