Stäng fönster Stockholm kn, LAGERCHEFEN 1

Beskrivning
Anläggningen utgörs av tre radhuslängor och tre garagelängor. De är uppförda 1956, efter ritningar av Carl-Eddie Lund, i regi av Bostadsrättsföreningen Aurora. Markplaneringen efter ritningar av landskapsarkitekten Jange Blomkvist. Anläggningen är lokaliserad nordost om Vällingbyplan på västra sidan om Vällingbyvägen, som utgör gränsen till Råcksta. Trots takmaterialsbyte har kvarterets radhuslängor ursprunglig karaktär p.g.a. påtaglig särpräglad arkitektonisk utformning. Omsorgsfullt utformade detaljer gällande belysning, brevinkast, dörrar och balkongräcken. Även garagen har en särpräglad karaktär med de dekorerade dubbeldörrarna.
Längorna i kvarteret är uppfört på plan före detta sankmark, med 2 våningar utan källare, som gav en lägre byggkostnad. Det är 25 radhuslägenheter grupperade kring en gemensam park, orienterade efter vädersträcken, med följden att entrén vetter antingen mot den gemensamma parken eller mot gatan. Trädgårdssidan tomt gränsas av med häckar, och praktapel framför varje hus. Asfalterade gångar framför entréerna.