Stäng fönster Stockholm kn, BABYLON 2 M.FL.

Beskrivning
Radhusområde med två längor från 1960-talets slut intill Hägerstens gård. Längan mot sydväst har tio lägenheter (nr 2-11), längan mot nord har 14 lägenheter (nr 12-25). Längorna är i 1½ våning samt souterrängvåning. De ligger i sluttande terräng runt Hägerstensbrinken som slingrar sig upp mot Hägerstens gård. Mellan längorna finns en gård med asfalterade parkeringsplatser och gräs och lövträd. Framför syvästlängan är det en terrassering med parkeringsplatser, med en stödmur av betong, så ock bakom den norra längan. Den norra längan är dels vinklad vid nr 21, dels förskjuten mellan nr 15 och 16, där det också är en liten nivåskillnad. Den vinklade lägenheten i nr 21 och gavellägenheten nr 25 är något större än övriga lägenheter. Längorna har sina trädgårdar mot sydväst och syd. Här finns pergolor och avskiljande små plank i svartbrunt trä. De har buskar, bärbuskar och fruktträd. De är helt eller delvis hårdgjorda med asfalt och/eller betongplattor. Tomterna avgränsas av häckar. Gavellägenheterna har något större tomter med gräsmattor.