Stäng fönster Trollhättan kn, HANDYXAN 1 HALVORSGÅRDEN

Beskrivning
Anläggningen består av Halvorsgården invigd 1974, en tegelbyggnad i öst-västlig riktning med ett senare vidbyggt förråd åt söder, och en klockstapel från 1990 i nordöst vid byggnaden. Tomten sluttar åt väster och söder och hägnas av ett lågt, brunfärgat trästaket. Stora stenhällar går i dagen i nordöst. Anläggningen innefattar även en asfalterad parkering i öster, varifrån en bred asfalterad gång leder upp till gårdens entré som är åt söder. En låg, plåtavtäckt tegelmur, av annan tegelsort än byggnadens, på betongsockel följer gången på dess södra sida till förrådet och som sockel runt detta. Söder härom är en grässluttning ned till staketet, vid vilket en lövhäck växer. Enstaka björkar står på tomten och vid muren är det buskar, men i övrigt är ytorna öppna. Konststenplattor täcker marken närmast huset.