Stäng fönster Varberg kn, GÖDESTAD 1:11 GÖDESTAD KYRKA

Kyrkogården inramas av en naturstensmur med grå fog. Överst ligger huggen svart sten.
Innanför muren, runt kyrkogården, finns trädrader med äldre träd. På vissa delar har de äldre träden ersatts av nyplanterade. På kyrkogården finns också formklippta buskar och häckrader.
Huvudingången till kyrkogården är placerad i det sydöstra hörnet och har en smidesgrind med två kors samt kraftiga grindstolpar med stenhällar överst. En ingång med en enkel smidesgrind finns även i väster. Framför huvudingången i sydöst finns en grusad gång samt nyare planterade trädrader. Här finns också en stor, hög smidesgrind med grindstolpar från 1960.
Fram till och runt kyrkan ligger kvadratiska plattor av dansk sjösten. Väster om kyrkan utanför muren finns en gångstig med ett stenlagt parti på ena sidan. Detta är troligen en av de äldre kyrkstigarna som ledde från samhället upp över kullen och fram till kyrkan.
Gravvårdarna är lagda från N-S. Några av gravarna är singelgravar.
På kyrkogården finns äldre lyktstolpar med kopparplåtslyktor.