Stäng fönster Stockholm kn, SLÄDNÄTET 2 M.FL.

Beskrivning
I den södra delen finns fyra lamellhus i lika utförande i två våningar placerade i öst - västlig riktning med något förskjutna byggnadskroppar sammanlänkade med portikbyggnader i en våning med passage under. Söder om byggnaderna finns grönytor med inslag av buskar och stenlagda platser med sittgrupper. Bullerskydd skiljer grönytorna från Södertäljevägen. Mot Bjällervägen finns planterade förgårdsmark. I den norra delen finns sex tvärställda lamellhus i lika utförande i tre våningar placerade i sydost - nordvästlig riktning med gårds/naturmark emellan. Omgivna av Västertorpsvägen och Bjällervägen. Den sistnämnda vägen avslutas i väster i en vändzon. Vid denna finns en lägre lamellhusbyggnad sammanbyggd med ett tvärställt mindre lamellhus. Byggnaderna ingår i en enhetlig miljö om sammanlagt nio bostadshus uppförda efter ritningar av Ernst Grönwall 1953-54. I hus 8 finns en mindre matbutik i ursprunglig lokal.