Stäng fönster Helsingborg kn, REGEMENTSKALKEN 2 ALLHELGONAKYRKAN

Beskrivning
En kyrkogård, anlagd 1880 med ett begravningskapell från 1894, ligger norr om kyrkan och parkeringen men tillhör inte kyrkotomten. Norr om kyrkan ligger också före detta prästgården som numera används till församlingsverksamhet.
Kyrkotomten, dvs trädgården, omges mot öster längs gatan av en tegelmur av brunrött tegel, avtäckt med kalksten. Mot norr är det delvis tegelmur, delvis bokhäck. Entrégrindar, i norr och öster, av svart smide flankeras av kraftiga tegelpelare krönta med belysningslyktor. Mot söder saknas avgränsning. Mot väster finns ett buskage och stora björkar som gräns mot vårdcentralen.
Trädgården mot söder är gräsbesådd med gångar och uteplats belagda med betongsten. Planteringar av perenner finns runt en uteplats med en pergola. Rampen på norra sidan är belagd med granit. Kyrkan omges av en upphöjd kalkstensplatå.
I trädgården växer bla oxelträd.

Byggnader på kyrkotomten