Stäng fönster Stockholm kn, KARDEMUMMAN 1 M.FL.

Beskrivning
Lamellhusområde med sex lamellhus från 1940-talet i södra Hökarängen. Området är placerat vid säckgator uppe på en höjd. Fem av byggnaderna ligger i öst-västlig riktning, en i nord-sydlig. Mitt i området finns en innergård med berg i dagen och sparade träd. Här finns gräs, gångvägar en lekplats, en grillplats och en asfalterad bollplan med basketkorgar, delvis inhägnad av ett gunnebostängsel. Det nord-sydligt palcerade huset sluter gården mot väst och i ost ligger en parkeringsplats. Framför husen finns asfalterade gångar, rabatter, buskar, cykelställ, stödmurar av gatsten, träd och gräs. Mot syd vidtar ett skogsparti, mot väst en skogsslänt med en gångväg, mot norr Muskotvägen och mot ost Saltvägen.