Stäng fönster Stockholm kn, BLINDFÖNSTRET 5 M.FL.

Beskrivning
Två byggnader för gruppboende uppförda på 1990-talet, samt en före detta fritidshemsbyggnad från 1970-talet, på plan mark, omgivet av bostadsområden. Mellan husen bildas en gård som i sydväst gränsar mot en gångväg och en skogssluttning. Gården är gräsbevuxen och genomkorsas av gångvägar. Inom området finns yngre buskar och träd. Mot syd finns en asfalterad yta med planteringar innanför träsargar och en liten köksträdgård innanför ett rött trästaket. Här finns också två bodar av rödmålat trä. Mot nordväst finns en stor gräsbevuxen allmänning, mot nord ett sophus, en asfalterad parkeringsplats och en vändplan. Mot nordost vidtar en skogsbacke och not sydost en bostadsanläggning. Gruppboendet har uteplatser belagda med röd betongsten.