Stäng fönster Stockholm kn, BOLMEN 1

Beskrivning
Nio ursprungliga smalhus från 1940-talet placerade i två öst-västliga parallella rader i en sydsluttning. Norra raden består av fem hus och ligger utefter södra kanten av Bolmensvägen. Södra raden består av fyra hus och ligger utefter norra kanten av Möckelvägen. Mellan hus och gata finns lite gräs, buskar och äldre lövträd. Mot ost vidtar en gångväg och en daghemsfastighet och mot väst en gångväg och en lekplats. Mellan de två husraderna bildas en innergård med berg i dagern, diverse äldre barr- och lövträd, bänkar, buskar, gräs och någon lekplats. Mellan några av byggnaderna finns parkeringsplatser och mellan hus nr 1 och hus nr 7 finns en betongmur för att ta upp nivåskillnaden mellan Bolmensvägen och gården.